Geen spam

Geen spy-ware

Geen pop-ups

Virus vrij

U bent Anoniem

geen credit kaart nodig
Welkom bij Erocard.info
De mogelijkheid op internet waarbij u zonder credit kaart anoniem toegang kunt krijgen tot de beste (erotische) sites die het internet te bieden heeft.
Als u het ooit geprobeerd heeft om een betaald abonnement af te sluiten bij een adult 18+ site weet U dat dit nog wat handelingen vergt. De meeste adult 18+ websites vragen om een creditcard voor de leeftijd's verificatie. Het nadeel van het betalen met een credit kaart is dat u zelf dan vaak het abonnement moet beëindigen anders word deze maandelijks stilzwijgend verlengd. Na het opzeggen van U abonnement komt het nogal eens voor dat een adult 18+ web site u credit kaart gegevens en email adres doorverkoopt waardoor u maandelijks ongewenste email  ( spam) in U mail box kunt verwachten.
Daarvan afgezien is voor de meeste mensen betalen met een credit kaart over het internet ook nog onwennig, of vinden dit gewoon niet prettig omdat het voor adult 18+ web sites is.
Daarom leek een prepaid betaalkaart en betaal service waarbij je anoniem blijft een uitstekend idee.
De erocard is  te koop bij verschillende tabakswinkels, videotheken en benzinestations.

De prijzen van de erocard ligt tussen de 7 en 50 euro

Prijzen zijn afhankelijk van de abonnementsvorm en het aanbod.
Erocard blijft constant bezig om sites toe te voegen
aan het assortiment.

 

 

De online prepaid betaalkaart is daarom een uniek product en een fantastisch alternatief voor de credit kaart, Erocard.info respecteert en koestert de privacy van haar gebruikers. Erocard verzameld geen e-mailadressen of doet niet aan stilzwijgende verleningen van abonnementen op adult 18+ websites. Wanneer een adult prepaidkaart verloopt beëindigd de toegang tot desbetreffende site en kan de persoon eventueel een nieuwe adult prepaidkaart komen bij 1 van de vele verkooppunten

Onder de link uitleg vindt u meer informatie over de werking en voordelen van de adult prepaidkaarten van erocard.info.

 

Erocard.usenet spots.hot links.uitleg.verkooppunten.info.preview erocard.
Erocard.usenet spots.hot links.uitleg.verkooppunten.info.preview erocard.